Smakelijk Op Gewicht.

leefstijlcoach, toegepast psycholoog en bgn gewichtsconsulent.

ERVARINGEN KLANTEN/NIEUWS


16-10-2019: -9,6 kg! "Doordat de oorzaak van mijn stress nu is aangepakt, kan ik er veel beter mee omgaan en gaat het afvallen ook veel beter!"

11-03-2019: -5,2 kg! "Nooit gedacht dat ik tijdens de overgang kon afvallen en zoveel minder last van mijn klachten zou kunnen hebben!"

14-06-2018: "Omdat ik nu geen last meer van die (vr)eetbuien heb, voel ik me zóóóveel beter, val ik af en hoef ik ook geen maagzuurremmers meer te gebruiken!"

08-02-2018: - 8 kg! "Nu de kern van mijn emotie-eten is aangepakt, heb ik het gevoel er niets meer voor te hoeven doen. Geen behoefte meer aan dat snaaien. Op naar de volgende 8 kg eraf!" 

23-01-2018: "Ik heb mijn voornaamste doel 'Het komen tot een gestructureerd eet- en leefpatroon met hierbij het bewaken van mijn eigen grenzen' volgens mezelf met een 10 behaald!"

07-06-2017: -15,1 kg! "Ik gebruik de Naproxen voor mijn jicht en de maagzuurremmers zeker voor 90% niet meer. Simpelweg omdat ik er praktisch geen last meer van heb!"

13-09-2016: "Ik heb geen last meer gehad van overgangsklachten en migraine. Ik voel me superfit en heb totaal geen moeite met mijn nieuwe eetpatroon......en -9,2 kg!" 

17-05-2016: "Ik voel me goed, vol energie....en bovenal voel ik me weer de moeite waard!" -20,6 kg!

10-05-2016: "Hoi Maureen, bloeduitslag van vanochtend: mijn slechte cholesterolwaarde (LDL) is in de 3 maanden dat ik bij jou loop, gedaald van 5,1 naar 2,6!"

29-10-2015: "Hoi Maureen, het voelt super zo. Het eten beheerst mijn leven niet meer omdat ik weet dat ik goed bezig ben en dat het goed is". 

17-06-2015: "Ik ben van mijn darmklachten/buikpijnen af en ben niet meer moe! En bijna op streefgewicht!"

27-05-2015: "Ik snap het nog steeds niet, maar ik heb geen last meer van brandend maagzuur, geen last meer van mijn voeten en knieën, en ik ben inmiddels 19 kilo afgevallen!" 

05-03-2015: - 11 kg! "Voorheen met al die gevolgde diëten wist ik 's ochtends al niet hoe de dag door te gaan komen. Nu totaal geen honger, ik eet goed en val toch af!! Ik denk er niet eens meer bij na. De knop is om. Dit ga ik volhouden!"

 Zie ook de recensies op mijn Facebook-pagina.


NIEUWS

 


Groepscursussen/Workshops/

Lezingen/Trainingen                     

Dit kan zijn voor een stel vriendinnen/vrienden die samen af willen vallen, maar ook voor werknemers/collega's van je bedrijf. Samen sta je sterk, is er gezonde competitie en heb je ook na de cursus/workshop/lezing/training steun aan elkaar om door te gaan. 


Kinderen 

Maak je je zorgen om het gewicht van je kind of over de vraag of je kind wel alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt? Ook daarvoor kun je bij mij terecht middels een voedingsanalyse en voedingsadviesgesprek. 


Interesse of vragen? 

Neem dan contact met me op via de mail of telefoon: 

info@smakelijkopgewicht.nl    

06-17365752