Smakelijk Op Gewicht.

leefstijlcoach, toegepast psycholoog en bgn gewichtsconsulent.

 

(VOOR) WIE BEN IK?

Ik ben Maureen van der Kuijp. Ik ben gediplomeerd coach/trainer/counselor, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Uit ervaring weet ik dat voeding mij helpt om lekker in mijn vel te zitten. Ik voed me daardoor goed!Naast bovengenoemde, ben ik afgestudeerd in de psychologie. Dit sluit mooi op elkaar aan. Immers, voeding heeft bij de mens zoveel meer functies dan alleen het voeden. De mens eet ook uit gewoonte, uit verveling, bij sociale gebeurtenissen, bij stress, om te straffen, als beloning of om te troosten. Eten, jezelf voeden, is gedrag. Om af te vallen of aan te komen e/o om op gewicht te blijven, is het nodig om verandering aan te brengen in je eetgedrag. Verandering in vastgeroeste eet- en denkpatronen. De combinatie van mijn kennis op het gebied van gedragsverandering middels coaching/training en mijn kennis op het gebied van voeding, maakt mij de coach voor jou! 


Voor jou wanneer je:

  • Wilt afvallen of juist moet aankomen, 
  • Wanneer je op jouw ideale gewicht wilt blijven,  
  • Eindelijk klaar wilt zijn met dat 'gejo-jo',
  • Gezond(er), bewust(er) en smakelijk wilt eten,
  • Vragen over voeding hebt en een (h)eerlijk voedingsadvies wilt,
  • Geen extra geld wilt uitgeven aan maaltijdvervangers, pillen e.d.,
  • Letterlijk en figuurlijk lekker(der) in je vel wilt komen te zitten.
  • Nooit meer wilt lijnen!

   

Jaarlijks volg ik diverse bij- en nascholing om 'up-to-date' te blijven